Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a bab, amit levesnek...

Ha a bab, amit levesnek szántam, s beáztattam, kicsírázott, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 14:42
 1/4 A kérdező kommentje:

Kb 3 órán belül kicsírázott, hideg vízben, sötét helyen...

Letördeljem a csírákat? Vagy pont hogy hagyjam rajta?

2009. nov. 3. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
3 óra alatt?? ez nem semmi :) szerintem még hagyd egy kicsit és ha nagyobbak lesznek a csírák, szedegesd le és keverd bele valami zöld salátába, babot pedig áztass be másikat (vagy ha ma akarod főzni, akkor lencsét főzz, azt nem kell sokáig áztatni). A babcsíra nagyon egészséges és finom is.
2009. nov. 3. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ültesd el:)

Karácsonyra kivirágzik! Nem semmi!

Ha így befőzö a levesbe, azt fogják inni, hogy kukac!

2009. nov. 3. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Végül is leszedtem a csírákat és megcsináltam a habart bablevest, finom lett.

2009. nov. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!