Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tudunk otthon magunknak...

Mit tudunk otthon magunknak megtermelni?

Figyelt kérdés

Egyre gyatrább minőségű az élelmiszer és sok olyan dolgot dobunk ki ami például komposztálható, esővíz is összegyűjthető. A ház oldalaiba telepíthetnénk üvegházat, amit nyáron kinyithatóvá tennénk, ott termelhetnénk paradicsomot, paprikát, citromot egész évben. A földben talán burgonyát, mit lehet még? Megéri?


A kenyeret kenyérsütőgéppel csináljuk mindig. (azt is úgy, hogy a gépben csak dagasztunk)


2013. szept. 9. 18:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszadó mondta, hogy nyulat is tarts. Ezzel ellenkeznék. Nagyon sokáig tartottunk nyulat, mind meghalt. A kacsát jobban ajánlom (lehetőleg néma, az nem zavaró), ne tedd össze a csirkékkel, mert elég koszos állat. Ilyen kis mennyiségben a zöldségtermesztés nem biztos hogy kifizetődő. Akkor már inkább fát ültess.
2013. szept. 9. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekünk kertünk van, de ami mi termesztünk itthon.

eper, málna, szeder, ribizli-de ebből kb 1 marék lett, meggy , füge-huu ebből már most rengeteg van, nem is tudom mit csináljak vele, szőlő-feketéből rengeteg van, fehérből is, csak azt megesszük,cukkini, paprika, patiszon, sóska, spenót, fokhagyma, vöröshagyma, paradicsom, zeller, káposzta, petrezselyem, uborka, cékla, volt kis dinnyénk is, tavasszal-újhagyma, retek, saláta, répa,

cékla, régen volt dió, szilva, körte és alma fa is

2013. szept. 9. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim válasza:

A nyulnak házilag nagyon finom a húsa .

Egyébként úgy értettem hogy levágni.

2013. szept. 10. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondoltam, hogy levágni, mert tényleg nagyon finom, de nálunk valami miatt korán elhaláloztak. Volt, hogy sok idő után újra belevágtunk, vettünk kettőt 6000 Ft-ért, két nap múlva azok is meghaltak. Érdekes volt.
2013. szept. 10. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim válasza:
Nálunk élnek!
2013. szept. 11. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 A kérdező kommentje:
Köazönjük szépen a sok választ. Hús-állatnak inkább csirkét tartanék. A nyúlnak rágós a húsa, ráadásul elég kevés van és túl aranyos ahhoz, hogy levágjam (sajnos városi vagyok) Az a baj, hogy a házitej is érdekel, de ehhez tehenet kellene tartani ami már elég komoly befektetés.... Még házi kenyérre is gondoltam, házi búzatábla, de ehhez is sok kellene... Főleg az érdekel mi az aminek nagy a tápértéke, de viszonylag igénytelen. Esetleg gomba? Pincében?
2013. szept. 12. 00:24
 17/17 anonim válasza:
Az attól függ hogy magadnak akarod megtermelni vagy eladni akarod.A gomba pedig egyelőre jól értékesíthető áru a hazai és a külföldi piacon.Ha pedig magadnak akarod ,akkor pedig csak annyi hogy friss gombád lesz.Ha szereted a gombát akkor megéri magadnak megtermelni.
2013. szept. 13. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!