Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meleg kakaót inni ciki?

Meleg kakaót inni ciki?

Figyelt kérdés

Én mindíg úgy iszom, és egyszer a barátomnak melegen hoztam a tejet a kakaohoz és lecseszett h fuuuuj meleg kaako...olyat az öregek isznak meg mittomén: D

mért ciki az??

2009. nov. 1. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már ciki! De barom a barátod!

Én a legtöbbször hidegen iszom, nem azért mert nem szeretem melegen, hanem mert a meleg kakaó engem "meghajt". Persze hétvégén ha itthon vagyunk, akkor melegen iszom!

2009. nov. 1. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs is jobb a meleg kakónál:)♥
2009. nov. 1. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy issza ahogy szereti, nem ciki.

Én télen a meleg kakaót szeretem, nyáron meg a hideget, ilyen egyszerű:) És annyira öreg sem vagyok.

25/L

2009. nov. 1. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
A meleg kakaó könnyebben emészhetö, a hideget elöször a szervezetnek fel kell melegitenie, és ezért sokkal továbbb van a gyomorban.
2009. nov. 1. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, és nem csak öregek isznak olyat.
2009. nov. 1. 23:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Én hidegen nem nagyon szeretem a kakajóóót,de a tesóm meg csak úgy szereti,ki nem állhatja a meleget.Bár megjegyezném,hogy csak hűvösebb napokon iszom,és olyankor úgyis majd szétfagyok,nem iszom mellé hideg kakaót!Cikinek meg egyáltalán nem ciki mindenki úgy issza,ahogy akarja!
2011. márc. 13. 19:10
 17/17 anonim válasza:
Ez hülyeség! XD melegen a legfinomabb tejszínhabbal a tetején! Nem is tudom, mit csinálnék, ha nem ihatnám minden nap, nagyon fini, kedvenc innivalóm! A barátodnak meg ne higyj el mindent, tök tapló, aki ilyet mond, amikor te voltál olyan kedves, és csináltál neki! Üzenem, hogy bunkó paraszt, és örüljön neki, hogy ilyen rendes nője van!
2012. jan. 20. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!