MIT TEGYEK HOGY ELFOGLALJAM MAGAM?
Figyelt kérdés
unalmamban állandóan eszem. nem rég (kb 1 hónapja) életmódot váltottam, teljesen kiiktattam minden egészségtelen dolgot az étlapomról, heti hatszor edzem, és 2-3 óránként ettem, egészen két héttel ezelőttig. azóta állandóan ennék, még ha nem is vagyok éhes. amikor rám tör az éhség, és két étkezés között vagyok, akkor általában magokat, joghurtot, vagy gyümölcsöt eszem, de amint elfogy rögtön ennék még valamit. mit tehetnék ellene?2013. aug. 26. 14:36
1/1 anonim válasza:
Csinálj magadnak olyan programokat, amikkel délelőtt is és ebéd után jó pár órára el kell menned hazulról. Ha nem vagy kaja-közelben, ill. az agyadat lefoglaltad más dolgokkal, egész biztosan eszedbe sem fog jutni az evés!
Unatkozol, és ez bizony egy olyan pótcselekvés, ami ha nagyon berögzül, gyorsan-frissen elérheted vele a közel mázsás, vagy ennél nagyobb súlyt is! Ezt akarod????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!