Lehet valamit csinálni a Shakeremmel, ha nem szigetel rendesen a zárnál?
Figyelt kérdés
Van egy shakerem és ahol az egész tetejét lelehet csavarni, ott csöpög belőle a folyadék. Rendesen rá van tekerve és nem szigetel rendesen. Kicsit csöpög csak, de azért zavaró egy kicsit. Lehet vele valamit csinálni vagy ez van, el kell viselnem?
Ilyen shakerről beszélek.
2013. aug. 17. 15:12
1/4 A kérdező kommentje:
2013. aug. 17. 15:25
2/4 anonim válasza:
Már az elejétől csöpögött ? Akkor biztos gagyi (bocsi ) :)
3/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, egyszer betettem a mosogató gépbe és azóta az enyém is ereszt, de nem ott ahol neked hanem a kis kupaknál.Szerintem nem tudsz vele tenni semmit.Talán próbáld meg hogy folpackot tekersz körbe a menetre és úgy csavarod a tetőt rá...Úgy mint a csőszerelők a teflonszalagot a csőre.
4/4 A kérdező kommentje:
Első hozzászólónak. Igen így vettem és igazad van, gagyi. ^^
Második hozzászóló. Egy befőttes gumit csavartam köré és úgy tekertem rá a tetejét, de nem működött. :\
2013. okt. 2. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!