Nekem tetszett a kiszolgálás,környezet,tisztaság! Az ételek íze számomra nem vmi különleges,egyszerűek,de finomak! A sütik lehetnének jobbak!
2009. okt. 28. 07:07
2/13 anonim válasza:
Nagyon szeretem! Eddig kétszer voltam (sok év különbséggel), először a Mexikói úton, másodszor a Margit hídnál, de állítólag a 11. kerületi a legjobb, legközelebb oda megyek! Hát igen, a sütik nem olyan különlegesek, de a kaják közül vannak nagyon kiemelkedők szerintem. Én nemigen járok máskor ilyen exclusive helyre.
2009. okt. 28. 08:11
3/13 anonim válasza:
a legjobb! Az tetszik a legjobban benne, hogy nem húsleves, mákostészta a menü, hanem különleges kaják is vannak.
2009. okt. 28. 08:26
4/13 anonim válasza:
Nagyon szerettem.Jó a kaja,a kiszolgálás és minden:)
Az apukám idén lesz 50 éves és ott lesz a meglepetés bulija:)
2009. okt. 28. 08:41
5/13 anonim válasza:
Nagyon jó.
2009. okt. 28. 08:47
6/13 anonim válasza:
Remek hely!
2009. okt. 28. 09:18
7/13 anonim válasza:
Én is tegnap voltam (Zuglóiban). :)
Az az igazság, hogy volt ami ízlett, volt olyan is, ami nem - de ennek pont az a lényege, hogy bármit megkóstolhatsz mindenféle következmény nélkül.
Csak azt sajnáltam, hogy a napi ajánlat már akkorra elfogyott, amikorra mentünk, és hogy a honlapról aránylag sok olyan étel nem volt tegnap, amit megkóstoltam volna.
De ezen kívül tetszett, meg jó is volt a hangulat, és rettentően udvarias volt mindenki (nem savanyú képpel szolgáltak ki :D).
2009. okt. 28. 09:28
8/13 anonim válasza:
Hát mi be sem jutottunk. A szülésem előtt egy nappal szerettünk volna ott ebédelni, a Mexikói úton. Akkor már annyira vizes voltam, hogy csak egy két számmal nagyobb gumipapucsjött rám. Ez nem volt odaillő viselet szerintük így nem engedtek be... pedig a ruhám normális volt.
2009. okt. 28. 09:39
9/13 anonim válasza:
Jó hely! Ettem már ott, szép jó a kiszolgálás, és a haveromnak ott van a gyakorlati helye (pincér) és azt mondja nagyon rendesek az emberek, meg krrekt hely! (Mexikói út)
2009. okt. 28. 09:41
10/13 anonim válasza:
9:39!
bocs az offért!! Téged nem azért nem engedtek be, mert papucs volt rajtad, hanem meglátták hogynagy a hasad. gondolták " na itt egy mindent felzabáló kismama, nehogymá jól lakjon tényleg" . Ez nem kritika, csak az üzletpolitika alapján gondolkodom. Ha valaki terhes , és nagy hasa van, gondolja egy épeszű ember hogy nem azért van papucsba, mert most kelt ki az ágyból és itt akar reggelizni... áááá.... szegénykém! de egy próbát még megér, hátha...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!