Fém dobozkát teához hol lehet olcsón kapni?
Figyelt kérdés
Különleges teafű keverékeket szeretnék ajándékozni. Szeretném szép teás dobozba rakni őke. Én már kaptam ilyenben teát, egy négyzet alapú, magasított fém dobozkákban. Nem ragaszkodom a szögleteshez, kerek is jó. Néhány teás boltban láttam, de kissé borsosnak találom az árukat. Olyan kb 50 gr tea tárolására alkalmas dobozokra lenne szükségem. Előre is köszönöm a válaszokat!2013. aug. 7. 10:00
2/4 anonim válasza:
Hát olcsón szerintem a Kikben találsz,bár nem tudom most éppen milyen mintájúakat lehet kapni...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma voltam Butlersben, Cserépvárosban meg néhány teaboltban... de a Butlersben csak 1000 ft-ért volt a legolcsóbb, teaboltban meg 700 ft körül a legkisebb és nekem eggyel nagyobb kellene... :/ a Cserépvárosban inkább porcelánból volt ilyesmi, ami ahhoz képest nem vészes valahogy 1500 ft körül volt, de hát azt talán mégsem... De még megpróbálom mondjuk Eurós boltokban vagy ilyesmi...
2013. aug. 7. 20:18
4/4 A kérdező kommentje:
végül ikeában vettem :D
2015. szept. 1. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!