Miskolc környékén van olyan hely ahol Coca Colára nevet nyomtatni? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy ugye most olyan Coca Colát lehet venni amin név van, és van egy legjobb barátnőm akinek nagyon különleges neve van, hogy olyanba nem gyártanak, és mondta azt nekem mindig, hogy fog nyomtatni magának, de mivel közeledik a születésnapja, meg akarom ezzel előzni. (Mivel neki is van GYK-ja, ezért nem írom, mert ha meglátná a kérdést akkor nem lenne neki már meglepetés.)
Egyébként elnézést ha rossz helyre írtam.
2013. aug. 3. 13:34
1/4 anonim válasza:
Nézd meg a nekedisegycocacola.hu honlapon az események menüpont alatt. Ott kiírják, hogy éppen hol vannak, hol lesznek a standok ahol lehet nevet nyomtatni.
2/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem, de már nincs Miskolcon.:(
2013. aug. 3. 14:07
3/4 anonim válasza:
Vagy 1-2 héttel ezelőtt láttam az Intersparban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. aug. 12. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!