Írnátok nekem olcsó kiadós ételeket?
3500ft-om maradt csp-ig.Postán kapom.Állítólag szerda csütörtök körül fogjuk megkapni(!?)Örülnék neki már hétfőn....
Minden esetre addig is enni kell valamit..
resztelt máj fött krumlival
lekváros gombóc
krumplis tészta
fasirt
töltött káposzta
rántott máj
rakott krumpli
Köszönöm.
Szégyen ide vagy oda de csóróság van..:(
Tésztám van ithol.Pár db hagyma is 1 liszt is.Lekvár is.
Szerintem holnap lekváros gombócot csinálok valamelyik nap meg k.tésztát.De azért benézek a fagyasztóba hátha akad ott is valami apróság...
Ma rántott tököt csináltam.Tököt kaptuk.Volt pár gomba azt is kirántottam,meg találtam egy szelet hekket a fagyiban azt is.Volt fél üveg c.borsóm így rizi-bizi lett mellé.Volt ithol tejföl meg majonéz így lett tartár.
Lehet sütök valamelyik nap palacsintát is az sem drága.
Nézz még szét a szekrény (polc) mélyén, talán akad még ott egy kis száraz-bab levesnek, vagy sárga-borsó, lencse újévről.
- Olcsó most még a rántott kelkáposzta,
- a paradicsomos káposzta (fehér káposztából + 1 doboz sűrített paradicsomból)
- krumplis tarhonya (másnéven paraszt tarhonya) keress rá a neten ha nem ismered, én kizárólag kolbász nélkül szeretem, ne ilyedj meg, anélkül is nyugodtan meg lehet csinálni
- rakott krumpli virslivel olcsóbb mint füstölt kolbival
- tojás pörkölt nokedlivel, vagy főtt/párolt rizzsel
8-as vagyok!
Ha veszek egy fej fehérkáposztát, az egyik feléből készítem a paradicsomos káposztát, a másik felét megdinsztelem, és vagy:
- káposztás tészta lesz belőle, vagy
- a palacsintát megtöltöm vele, majd négyrét hajtva kirántom. Egyszer próbáld ki, nagyon laktatós, nekem ízlik is!
Nálam is szokott ilyen lenni.
Én ilyenkor itthon sütök kenyeret-neked csak egy élesztőt kell venned, és lekváros kenyérnek tudnátok enni, vagy veszel 1-2db paprikát és 20dkg májat lesütött zsírban és azt vacsorára tudnátok enni zsíros májas kenyérnek.
Grízes tészta, lekváros tészta, kakaós tészta, kókuszos tészta-amit találsz azokat használd fel.
1 kg rizs 200 Ft-simán magába főtt rizsnek finom, vagy tejberizs lekvárral, kakaóval.
Szilva most jó áron van-fahéjas szilvaleves, szilvás gombóc.
Pirított gríz lekvárral.
Paprikás krumpli, lehet dúsítani nokedlivel, így kiadósabb.
Rizses hús, tarhonyás hús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!