Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? (kolesz)

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy most lesz a 3. évem koleszban, és a kaja hát khm..no komment... az előző 2 évben is gyakran főztem, csak az a gond hogy a szobatársam sajnálja a pénzt kajára inkább cigire költi -.- ha csináltam vmit persze mindig megosztottam vele, mert jófej ő is mindig ad ha van kajája csokija bármi (mondjuk ez az eset nem túl gyakori) lényeg hogy nekem erre annyira nincs keretem és sokkal jobb lenne ha beszállna a kaja kosztba minthogy cigire költené a pénzt :/ ti mit tennétek? azt ne lehet hogy nem adok neki kaját, szentem bunkóság lenne :/

2013. júl. 27. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele a problémádról.
2013. júl. 27. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha "nem akarja érteni", hogy miről beszélsz, mondd neki nyugodtan, hogy ettől kezdve te is elkéred tőle a cigi-készletének a felét, annak ellenére, hogy te nem vásárolsz, csak ő.

Mert gyakorlatilag ő ezt csinálja veled, és mondd meg neki, hogy ettől kezdve ennek vége!

Ha enni akar, gondoskodjon saját maga a kajájáról, egye azt amit vásárol magának, a tiedre ne "fájjon a foga"!

Ezt úgy mondtuk: ettől kezdve az, amit én fizetek, a te ádám-csutkádat nem fogja mozgatni!

2013. júl. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!