Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy baj ez?

Szerintetek nagy baj ez?

Figyelt kérdés
nagyon szegények vagyunk, idáig anya hetente egyszer főzött rendesen úgy hogy levest és másodikat egyszerre. De most már azt se csinál. Mindennap ugyanazt a vajaskenyért eszem parizerrel. Már ezt természetesen unom rég, de ha éhes vagyok csak ezt lehet csinálni itthon. valamelyik nap szédültem és néha gyenge is vagyok. köze lehet hozzá? 16/L
2013. júl. 15. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges.

esetleg nyári munka?

cukkini szedés?

2013. júl. 15. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy van köze hozzá. Én szinte mindennap ugyanazt a szendvicset eszem, ritkán szoktam főtt kaját. Néha én is gyengébbnek érzem magam. Nem tudom van e idősebb testvéred, aki dolgozik e, vagy te is elmehetnél nyáron valahova. Biztos sokat segítene anyukának is. :)
2013. júl. 15. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
csak egy öcsém van. munkát próbáltam keresni, de még nem találtam
2013. júl. 15. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!