Szerintetek nagy baj ez?
Figyelt kérdés
nagyon szegények vagyunk, idáig anya hetente egyszer főzött rendesen úgy hogy levest és másodikat egyszerre. De most már azt se csinál. Mindennap ugyanazt a vajaskenyért eszem parizerrel. Már ezt természetesen unom rég, de ha éhes vagyok csak ezt lehet csinálni itthon. valamelyik nap szédültem és néha gyenge is vagyok. köze lehet hozzá? 16/L2013. júl. 15. 13:21
1/3 anonim válasza:
Igen, lehetséges.
esetleg nyári munka?
cukkini szedés?
2/3 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy van köze hozzá. Én szinte mindennap ugyanazt a szendvicset eszem, ritkán szoktam főtt kaját. Néha én is gyengébbnek érzem magam. Nem tudom van e idősebb testvéred, aki dolgozik e, vagy te is elmehetnél nyáron valahova. Biztos sokat segítene anyukának is. :)
3/3 A kérdező kommentje:
csak egy öcsém van. munkát próbáltam keresni, de még nem találtam
2013. júl. 15. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!