Igazi trappista sajt?
Figyelt kérdés
Tudtok Nekem írni olyan márkákat vagy bolthálózatot , ahol lehet kapni még normális trappista sajtot ?
Bárhol próbálom csak ez a gumiállagú , hófehér nem is tudom minek nevezzem sajt van . Ez már rég nem az a régi , igazi trappista sajt .
A válaszokat előre is köszönöm .
2013. júl. 10. 14:34
11/13 anonim válasza:
Óvártej trappistája tényleg elég finom, valamint - bár nem vagyok odáig az előre csomagolt sajtokért - a Tolle kék zacskós trappistája is nagyon finom, legalábbis az én szájízemnek nagyon kellemes és szeretem, hogy olyan "krémesebb, puhább" fajta. Egy bajom van vele: rohadt drága, egy kis darab 400-500 forintba kerül, de ez legalább biztosan elfogy itthon. Ha olcsóbb sajtot veszek, pár napig kerülgetjük, aztán megy a kukába, mert hamar megpenészedik..
12/13 anonim válasza:
Cheeseland sajtok? Mondjuk én a nagy lyukút veszem belőle, de az mindig tökéletes, és nem vészes az ára
13/13 anonim válasza:
Ha igazan minosegire vagysz akkor a culinarisba,vagy delikatesz sajtboltokba nezz korul. A mamam a piacon veszi, amit hazilag keszitenek,annak nincs markaja. Egyebkent a Cserpes tejtermekeket nagyon dicserik,nem tudom sajtot keszitenek e,de a turo rudi es a joghurt finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!