Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Joghurtos fagyi receptek! Van...

Joghurtos fagyi receptek! Van tuti tippetek?

Figyelt kérdés

Imádom a joghurt fagyikat a fagylaltozókban, áfonyás, barackos, narancsosat is ettem már, a kedvencem. Olyan kellemes.

Hogyan tudnám itthon ezt az ízt "lemásolni"? A napokban beszereztem egy fagyi gépet, jó lenne egy kedvenc ízzel tesztelni, ám amiket találtam recepteket, nem vagyok benne biztos, hogy az valóban azt az ízt fogja kihozni amit én szeretnék!

Ha egyéb fagyireceptetek van, amire esküsztök, azt is megoszthatjátok velem! :)

2013. júl. 4. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

30-40 dkg gyümi, kevés citromlé, 3 dl tejszín, 4 dl natúr joghurt, méz/cukor ízlés szerint.

A joghurtot és a gyümiket összeturmixoljuk, ízlés szerint adunk hozzá citromlevet és cukrot. A tejszínt felkeverjük, majd óvatosan a gyümölcsjoghurtba keverjük. Egy nagyobb dobozba beleöntjük, 5-6 óra fagyasztás múlva fogyasztható is. Jó étvágyat! :)

2013. júl. 4. 23:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt ki is próbálom. :) Ebből mekkora adag lesz kb? Mindenképpen szeretném tesztelni a fagyigépemet, ha már van, jó lenne tudni, hogy belefér-e, így elég nagy mennyiségnek tűnik.
2013. júl. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!