Hol lehet Cocaine energiaitalt venni?
Figyelt kérdés
valahol veszprémben esetleg?2009. okt. 13. 21:36
1/7 anonim válasza:
Veszprémben nem tudom hol,de mindenképp próbáld ki mert nagyon egyedi:D (pirosat próbáltam)
2/7 A kérdező kommentje:
már vagy 2 hónapja rá vagyok kattanva :D
2009. okt. 13. 21:47
3/7 A kérdező kommentje:
te holvetted?:$
2009. okt. 13. 21:48
4/7 anonim válasza:
Én Sopronban.
Az egész várost körbejártuk.
Ahol tudtunk venni ott is már csak 3 db volt.
Kb olyan íze van mintha chillit tennél az energia italba:D:D
Amugy inkább kisebb boltokba keresd.Pl: éjjelnappali, vagy italkereskedés.
6/7 anonim válasza:
Régen fenn volt az oldalán, hogy hol kapható.Én is onnan tudtam meg,hogy hol lehet nálunk kapni. Most néztem, de már nincs.Szerintem mindenképpen kis boltokba keresd nagyobbakban én sose láttam.Amúgy nem egy nagy szám, a piros egyenesen szörnyű, de próbáld ki, ízlések és pofonok :)
7/7 anonim válasza:
Budapesten a Moszkván száll fel a 4-es villamosra, menj vele 2 megállót és jobbra látni fogsz egy olyat hogy RONI ABC na ott mindkét fajtát kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!