Melyik mekis kaját szereted a legjobban?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 19:35
2/32 anonim válasza:
Sajtburger, bigmac és a fagyik is fincsik az öntettel :) Te?
3/32 A kérdező kommentje:
Köszike az eddigi válaszokat!:)
Én szerényen még csak sajtburgert ettem meg csokis shake-t :D azt hiszem.. meg mcfarm.. de most megyek anyummal csütörtökön és már újítani akarok :D a bigmac mennyibe kerül?:D
2009. okt. 12. 19:40
4/32 anonim válasza:
A fagyikat, shake-eket és a forró almás pitét. :) A szendvicseikért én valahogy nem vagyok oda, de hát ízlések és pofonok.
5/32 anonim válasza:
A big mac annyiba mint a többi nagy szenvics. 900 körül mozog. Nekem pl.az nem jött be a hagymás szósz miatt. Én a royalt kedvelem, ebbe ketchup,és vastagabb hús van. De szoktam még csirkés szenyát is enni meg sajtburgert! Nekem ezek jönnek be csak, bár az összeset próbáltam már.
7/32 anonim válasza:
740 a bigmac,mármint magában a szendvics,nem menüvel, ma ettem pont:) nekem nagyon ízlik,most ez,meg a mcchicken a kedvenc:)
8/32 anonim válasza:
Cézár saláta.Ott ízlik a legjobban!És még egészséges is;)
9/32 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. okt. 12. 20:27
10/32 anonim válasza:
McChicken (L) amióta az eszemet tudom :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!