Mennyibe kerul egy pizza kb. Magyarorszagon?
Figyelt kérdés
Nem magyarorszagi vagyok.Hetvegen utazom hozzatok es kivancsi lennek,hogy mire szamihatok...egy pizza mennyibe kerul kb.?
koszonom a valaszokat:)
2009. okt. 8. 16:12
2/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy melyik városba jössz , szerintem ez városonként változó , lehet még pizzériákként is, azonban nem annyira drasztikus.
Nálunk itt "vidéken" egy normál pizza kb 800 FT
Fövárosban , gondolom duplája , vagy kicsit több, de 2000 FT-nál nem több úgyse egy normál.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Nálunk egy 32es pizza 990 ft-tól kezdődik. Egészen 1700 ft-ig. De ez csak 32es. Az ennél nagyobbak drágábbak. A legdrágább 60 cm-s pizza majdnem 4000 ft. :S
4/8 anonim válasza:
Tapolcán már 600 Ft-tól lehet kapni olyan 2200-ig :)
5/8 anonim válasza:
Debrecenbe: itt az egyik pizzériába a 30 cm-es 850-től 1200-ig, az 50 cm-es 1800-tól 2000ig kb.:)
6/8 A kérdező kommentje:
jaj utolso valaszolonak kulon koszonet,mert Debrecenbe megyek:)
2009. okt. 8. 18:00
7/8 anonim válasza:
Pécsen egy normál, 32 centis pizza 900-1500 forintba kerül, a nagyobb, 45 centis 1800-3000 forintba. A poén az egészben az,hogy most Finnországban élek, és a pizza pont ugyanennyibe kerül, a finn fizetés viszont a magyar ötszöröse.
8/8 anonim válasza:
a legkisebb (24 cm) 600 ft-tól kb 1200 ft-ig, feltéttől és pizzériától függően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!