Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kb mennyi alkohol kellene?

Kb mennyi alkohol kellene?

Figyelt kérdés

mennyi piát kéne vennem kb 10főre.. csak lányok leszünk, érettségi ünneplés lesz.

és milyen fajtákat? vodka? vörösbor? vagy miket?

azért úgy hogy ne kerüljön egy vagyonba.

2013. jún. 5. 20:52
 1/6 anonim válasza:

Hát ez sok mindentől függ, mennyire akartok berúgni, mennyire bírjátok, stb. Bár annyi tuti, hogy a lányok nem szeretik a nagyon erős piákat.

Viszont videót mindenképp csinálj és tedd fel ide^^

2013. jún. 5. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi bírjuk az erőset.. és nagyon beakarunk..xd
2013. jún. 5. 21:14
 3/6 anonim válasza:
Honnan tudjuk,hogy a barátnőid és te milyen piát szerettek ?:D De az én baráti körömből a lányok a vodkanarancsot,a tequilát meg az ilyen almaborokat szeretik..de osztom az elsőt;)
2013. jún. 5. 21:14
 4/6 anonim válasza:
Akkor ezt személyesen koordinálnám a legteljesebb élmény elérése érdekében:P
2013. jún. 5. 21:30
 5/6 anonim válasza:
Bor. :D én azt szeretem :D a rosét. És a likört is.
2013. jún. 10. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Gondolom 2liter pálinka elég lenne.. meg vmi kremlikőr mert vki azt szeret, egy üveg vodka, mondjuk hozzá narancslevet, meg vagy másfél liter bor..persze kísérőnek üdítők..szerintetek ez így elég lenne?? Még arra gondoltam hogy lehetne keverni koktélokat is.
2013. jún. 14. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!