Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Arzenál Árúház? (Lenne pár...

Arzenál Árúház? (Lenne pár kérdésem)

Figyelt kérdés
Sziasztok nem nagyon szoktam pesten járni és hallotam erről az Arzenál árúházról. Viszont neten nem sokat lehet megtalálni róla. Annyit kiderítettem hogy a Keleti pályaudvar mellet van. Érdekelne hogy miket lehet itt kapni, illetve hogy milyenek az árak?

2013. jún. 1. 19:28
 1/1 Bajer ***** válasza:
Én a fehérvári Arzenálban szoktam vásárolni. Lehet kapni jó minőségű német satut, mindenféle méretű csigafúrót, a legkülönbözőbb profilú csavarhúzókat, akár 60-as csillagkulcsot, mikrométert, reszelőket, többféle tolómérőt, ami pedig nincs raktáron azt meg lehet rendelni. Az ipari és barkácsgépek drágák, az apróságok olcsók. Semmi kínai gagyi nincs, ezek minőségi eszközök.
2013. jún. 13. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!