Arzenál Árúház? (Lenne pár kérdésem)
Figyelt kérdés
Sziasztok nem nagyon szoktam pesten járni és hallotam erről az Arzenál árúházról. Viszont neten nem sokat lehet megtalálni róla. Annyit kiderítettem hogy a Keleti pályaudvar mellet van. Érdekelne hogy miket lehet itt kapni, illetve hogy milyenek az árak?2013. jún. 1. 19:28
1/1 Bajer válasza:
Én a fehérvári Arzenálban szoktam vásárolni. Lehet kapni jó minőségű német satut, mindenféle méretű csigafúrót, a legkülönbözőbb profilú csavarhúzókat, akár 60-as csillagkulcsot, mikrométert, reszelőket, többféle tolómérőt, ami pedig nincs raktáron azt meg lehet rendelni. Az ipari és barkácsgépek drágák, az apróságok olcsók. Semmi kínai gagyi nincs, ezek minőségi eszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!