Milyen az a bizonyos piskótás-csokis menzás süti?
Igen, ez így egyszerűen hangzik, de valahogy mégsem lesz ugyan olyan. Én már a menzás szakácsot is nyüstöltem, hogy írja már le nekem, de nem sokat tudtam kezdeni a "másfél kiló kakaó" típusú hozzávalókkal :D Próbáltam arányosan kisebbíteni az adagokat, de nem, nem és nem olyan!
Eddig a legjobban sikerült utánzat az úgy sikerült, hogy a Dr Oetker csokis pudingot főztem meg, úgy hogy daraboltam bele még fincsi étcsokit, meg egy pici kakaóport és a puding receptjénél több tejjel készítettem, hogy folyósabb legyen. No, ez valami olyasmi volt, nagyon finom, de mégsem menzás :D
Hmm, ha az volt, akkor mindnki akart repetát! :)
Engem a nemrég kóstolt Dr Oetker csokis shake emlékeztetett rá, csak kicsit fel kell vizezni a tej mellé még. nyami :)))
az a poén, hogy totál szar nulla értékű kaja volt, de mégis imádtuk:)
ugyanúgy mint a tejbegrízt meg a tejberizset.
Kicsit offolok: Tudja valaki, hogy a menzás tejbegríz hogy készül? Én meg azt nem tudom eltalálni...
Egy szakács barátnőm szerint vaníliapudingot tesznek hozzá, de én nem igazán hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!