Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy vegyek olcsó kaját úgy...

Hogy vegyek olcsó kaját úgy hogy még finom is legyen?

Figyelt kérdés
Minden nap csak 200 forintot kapok és nem tudom hogy vegyek kaját
2009. okt. 3. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Ne vegyél, hanem fözzél. Akkor sokkal olcsóbban kijössz - természetesen nem készételeket gondolok, hanem nyers alapanyagokat (krumpli, liszt, rizs, tészta, tojás, zöldségek, hús).

Hideg kajaként is olcsóbb nyersanyagokat venni, ha pl. kenyeret/zsömlét és felvágottat veszel, mint kész szendvicset.

2009. okt. 3. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Màrmint tizoraira?Akkor zsömle,felvàgotta,vagy kifli joghurt,esetleg péksüti,turorudi,otthonrol vajaskenyér,mellé fél liter kakao.

Ha ebédre akkor szerintem otthon fözz,azt vidd màsnap,a kétszàz forint meg plussz pénz nasira!

2009. okt. 3. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Este és reggel összedobhatsz egy hot-dogot is.
2009. okt. 3. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Bár a kérdésedből nem derül ki, de gondolom gyerek vagy, tehát reggeli és vacsi otthon, ebéd szintén otthon vagy a suliban, tehát a 200 forintot tízóraira kapod? Kicsit pontosítsd, hogy tudjunk segíteni, mert azért nem mindegy, hogy az egész napi kajádat kellene ennyiből kihozni vagy csak a tízórait.
2009. okt. 3. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,reggelire szoktam kb.300ft.-ot kapni
2009. okt. 4. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!