Mondanátok nekem pár ételt, amiben kevés a szénhidrát? Én már kifogytam az ötletekből.
"Fogyózom, és semmi szénhidrátot nem eszek. (..) Eszek főzelékeket is meg sajtokat stb"
Halkan megkérdezném hogy mivan? A főzelék miből van? krumpli - szénhidrát. borsó - ch, bab- ch..
a sajt meg nagyrészt zsír.. az meg diétában nem a legjobb.
Egyébként a diétában is kell ch-t enni, csak a minőség meg a mennyiség változik a sima tömegelős étrendhez képest. Kivéve a szigorú versenydiétában, ott nincs ch a verseny előtti utolsó napokban, de gondolom nálad nem erről van szó. Jó ch pl a rizs, hogy valami konkrétat is írjak, testsúlytól és a diétától függően 1-3gramm / tsk rizs kell, és heti 20grammal lehet csökkenteni, Akkor jó a fogyás ha heti max 0,5-1 kg megy le, ha több, akkor ott bizony izmot vesztesz, vagy vizet (aminek semmi értelme esetedben), vagy a mérleg rossz.
oké, akkor rosszul fogalmaztam nem eszek SOK szénhidrátot.
pl panírozott husi főzelék(nem krumplifőzelék!!) ilyesmit eszek, kávéba teszek cukrot stb...
amúgy köszi a válaszokat, bár a kérdésre választ nem kaptam.
nem, mert én ilyenekre gondoltam:
csirkemell grillzöldségekkel, rántott sajt salátával st bstb stb
Kajákat kérdeztem felsorolásszerűen....
Pörkölt némi zöldséggel, húsleves tészta nélkül, pl.
De amiket te eszel azok nagyon de nagyon nem passzolnak bele a kevés szénhidrátos kategóriába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!