Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételeket ismertek, ami...

Milyen ételeket ismertek, ami valamilyen városról lett elnevezve?

Figyelt kérdés
Pl: párizsi, nápolyi, milánói (makaróni), bécsi (szelet)
2013. máj. 16. 10:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Digo: esetleg mert nem olvastam a válaszokat, csupán a kérdésre válaszoltam. De még így is az általam írtak fele nem említett termék/étel volt, de azért köszi, hogy ezért lenyomtad. Nagy értelemre vall!
2013. máj. 16. 15:30
 22/29 anonim ***** válasza:
22%

Mert az szerinted mennyire hasznos válasz amit előtted már 1x leírt valaki? :D

Amúgy nem pontoztam, csak megjegyeztem.

2013. máj. 16. 15:34
 23/29 anonim ***** válasza:
Digo nem tudom feltűnt-e, hogy rajtam kívül minden 2. válaszadó írt olyan választ, amiben már említett nevek szerepelnek. Miért pont engem pécéztél ki magadnak?
2013. máj. 16. 15:38
 24/29 anonim ***** válasza:
6%
Nem pécéztelek ki, csak full úgy tűnik hogy másoltad az előzőeket, mert a 15 általad felsoroltból 6 van ami előtte nem volt, ráadásul a Philadelphia krémsajt az egy fantázianév, semmi köze a városhoz. :)
2013. máj. 16. 15:44
 25/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha a Philadelphia krémsajtnak nincs köze a városhoz, akkor ennyi erővel az említett párizsi vagy milánói is hülyeség, ugye tudjuk miért.

Nem az volt a kérdés, hogy az adott városból eredő ételeket írjunk, hanem városról elnevezetteket. Nos, Philadeplhpia tudtommal egy város.

2013. máj. 16. 15:47
 26/29 anonim ***** válasza:
34%

A párizsi eredeti nevén parizer és van köze a városhoz, mármint az eredeti parizernek anno volt, mint ahogy a milánói is Pasta al' milanese néven ismert az olaszoknál. :)

Amúgy nekem ez a szakmám, vitatkozhatunk.

2013. máj. 16. 15:54
 27/29 anonim ***** válasza:
92%

Ettől még philadelphia egy városnév marad, így a kérdéshez igazodóan is releváns.

Egyébként nem vágyom vitatkozni veled, de szerintem elgondolkodhatsz rajta, hogy miért vagy ennyire rosszindulatú, hogy rögtön az jut eszedbe, hogy "na ez másolta". Ez nem az általános iskola, ahol egyest kapsz, ha nem írod meg a dolgozatot, így másolnod kell. Ez egy nyomorult kérdés, amire leírtam x ételnevet, ami eszembe jutott, az előttem lévő válaszokat nem olvasva. Senki nem fogott pisztolyt a fejemhez, hogy másolgatnom kelljen. Ha nem tudok magamtól, nem szólok hozzá.

Alapvetően egyébként értelmes és szimpatikus kommenteket szoktam látni tőled, szóval tényleg nem kötekedni akarok, csupán nem értem a gyanúsítgatást, a hozzáállásodat és a lepontozást.

2013. máj. 16. 16:01
 28/29 anonim ***** válasza:
65%

Nem gyanúsítgatásbak szántam. Arra a kérdésedre reagáltam hogy a te hsz-ed miért lett annyira lepontozva. Erre írtam hogy szerintem ezért és ezért és mint ahogy már említettem én nem pontozok senkit se lefelé, max elmondom a véleményem ha valami nem tetszik.

Értem én hogy nem olvastad az előzőeket, én az ilyen kérdéseknél mindig beleolvasok hogy mit írtak előttem, mert ha ugyanazt ismét felsorolom amit már leírtak akkor sok értelme nincs a mondandómnak.

Mindenesetre ez egy parttalan vita, elnézést ha bántó lettem volna! :)

2013. máj. 16. 16:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Mit szóltok a Miskolci kocsonyához?????

Most persze meg tudnék enni belőle egy tányérral, persze csak ha nem brekeg! :))))

2013. máj. 17. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!