Melyik a legfinomabb ketchup?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 21:33
11/19 anonim válasza:
Ami paradicsomból van, nem mindenféle szir-sz*rból. :)
12/19 anonim válasza:
az amit Görögországban vettünk, és még maradt belőle, hazahhoztuk :)
látszik benne a paradicsom, a héja, ahogyle van darálva :)
13/19 A kérdező kommentje:
nekem is a Felix a kedvenc, sok ketcuppal az a bajom, hogy egyáltalán nem érezni rajta, hogy paradicsomból van (ha egyáltalán abból van..)
2009. okt. 1. 23:53
15/19 anonim válasza:
Már írtam én is, hogy a Globus a legjobb gyári, és mélységesen egyértek azzal, aki a teszkósat tartja a legrosszabbnak... én megpróbálom leírni:) vmi iszonyat, kecsapnak csúfolt, savanyú, RÓZSASZÍN trutymó.
17/19 anonim válasza:
Röhej, de a tesco-s, nem a legolcsóbb fajtája (olyan 3valamennyi körül van)
19/19 anonim válasza:
Heinz (sima)
Univer (csípős)
Globus (sima&csípős)
nekem ezek a kedvenceim, de mostanába sparos ketchupot szoktunk venni, mert sokkal olcsóbb és nagyobb, mer amugy kb 3-4 nap alatt elfogyasztok egy doboz heinz ketchupot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!