Melyiket szereted jobban a Burger Kinget vagy a McDonald's-ot?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc kajád ott?2009. szept. 30. 18:54
11/20 anonim válasza:
Mindkét helyen szemetet árulnak szal kössz nem
12/20 anonim válasza:
Nekem a Meki jobban bejön onnan a favorit--> McChicken, és a frappés McFlurry volt de az már nincs:(:(
13/20 anonim válasza:
Nekem a meki. És mindent szeretek. Néha szoktam álmodozni, hogy de jó lenne, ha valaki a mekibe ejtene engem túszul! Akár hetekig is ellennék a kajájukkal!
14/20 anonim válasza:
a 2 közül a meki, de már a KFC a best :) abba legalább normál hús van, nem pedig porból készült...
15/20 anonim válasza:
Nekem a Meki és a Burger King is a number1! :)
17/20 anonim válasza:
Burger king mert változatosabb :):D
19/20 anonim válasza:
Burger king es mindent szeretek:D Foleg a kis garnelarakokat azzal a finom szosszal
20/20 anonim válasza:
Nincs favorit,mind a kettőben van jó.A Big Mac-et utálom.Dolgoztam Mekiben,akkor sem ettem soha.
Amúgy nekem amíg még volt a Wendy's verte mind a kettőt pl.adagban és volt Chilis bab,meg egyben sült krumpli bacaonnal és sajtszósszal Nyammiiii :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!