Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ennyire sósak a krémfehé...

Miért ennyire sósak a krémfehérsajtok? Vagy pl a feta.

Figyelt kérdés
Most Sole krém fehérsajtot vettem, de nagyon sós.
2013. máj. 8. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Tartósitás miatt
2013. máj. 8. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert ilyen a recept.


A görögök sem magában eszik, hanem salátába rakják.

2013. máj. 8. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen sajtokat sólében érlelik, tárolják. Pont ez a lényegük.
2013. máj. 8. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!