Van teljesen, ébenfekete fagyi?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 20:45
3/15 anonim válasza:
nem igazán értem minek neked fekete fagyi, de az étcsoki fagyi az nagyon sőtét, szinte fekete! és nagyon finom is!:D
4/15 A kérdező kommentje:
első válaszoló: hülye vagy...
3. válaszoló: lehet hogy hülyén fog hangzani, de egyszer egy ilyennel álmodtam, és kíváncsi vagyok rá :D
2009. szept. 28. 21:07
5/15 anonim válasza:
Hát elvileg lehet csinálni, mondjuk csokifagyiból ételfestékkel, talán képen láttam is ilyet. Tanultam cukrászatot és csináltunk már színezett fagyit, de feketét nem.
7/15 anonim válasza:
"Obama-fagylalt készült Oroszországban"
8/15 anonim válasza:
létezik, teljesen komolyan :D Finnországban, és úgynevezett Salmiakki ízű. (A salmiakki egy nemzeti édesség, fekete medvecukor...szerintem halálirossz:) meg alkoholt is gyártanak ilyen néven.)
9/15 anonim válasza:
Nekem is a medvecukor/bocskorszíj jutott az eszembe... szerintem jobb, ha nem kóstolod meg :)
Az azonban érdekes kérdés, hogy vajon az álmod mit jelenthet...
10/15 anonim válasza:
Van. Nem tudom, milyen ízű, de itt egy kép: [link] .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!