Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az energia...

Mit gondoltok az energia italokról?

Figyelt kérdés

nem tudom..

sok jót és rosszat is hallottam

nekem ízlik, rendszeresen iszom de csak a megengedett napi bevitelt..

ti mit gondoltok róla?

hatásai vannak?

2009. szept. 28. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy mindenki az energiaitalok ellen beszél, miközben ugyanúgy szar minden más, amit egy átlagember elfogyaszt. Gondolok itt a zacskós, tasakos kajákra, a fehér kenyérre, az üdítőitalokra, vagy az olajban sült dolgokra. Azok is rendkívül károsítják a szervezetet...

Az energiaitalokról amúgy nincsen külön véleményem, nem egészséges, de néha-néha belefér. Néha megiszok egy Red Bull-t, ha délután már nagyon álmos vagyok.

AKik viszont literszámra isszák, azok tényleg idióták...

2009. szept. 28. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem besokallt tőle a szervezetem.
2009. szept. 28. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Kérositja a szervezetet,ezért soha nem iszom,igaz másmilyent sem.És nem eszem kész kajákat.A fehérkenyér pedig nem káros a szervezetre,ezt csak kitalálta valaki.Régen nem is ettek mást,csak fehérkenyeret vagy rozskenyeret,korpa nélkül.
2009. szept. 28. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:

én imádom(sajnos)

hetente kb. egyszer iszom a legolcsóbbat :)

2009. szept. 28. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
A fehérkenyér már hogy' ne lenne káros a szervezetre? A legrosszabb minőségű szénhidrát, had' ne soroljam a káros hatásait. Elég csak arra gondolni, hogy mennire hízlal...
2009. szept. 28. 19:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért hajt meg annyira,mert sok koffeint tartalmaz ami vízhajtó hatású!Igyatok inkább teát mint ilyen löttyöt,bár nekem is van olyan,h mikor már 8órája zenélünk és már nem látok,kávét nem iszok ezért muszály energiaital:S
2009. szept. 28. 19:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Finom

a koffein miatt élinkitő

hatása van kevésbé leszel fáradt

de persze nem kell túlzásba vinni

2009. szept. 28. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Én régebben nagyon ritkán ittam, havi egyszer.

Nyáron heti 3-szor is ittam, de sulikezdés óta még egyszer se ittam.Alapvetően nem tartom jónak, deazért iszom, ezt énsem értem.Most rámjött a "nagyon egészségesen" dolog, és ez alapján nem nagyon veszek és iszok.

2009. szept. 28. 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:
utálom. büdös, undorito, egészségtelen!!
2009. okt. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!