Szerintetek mennyire fontos a reggeli étkezés?
Igen, szoktam.
Mindig mást. Szendvicset-sajt, sonka, tojás és uborka, körözött uborkával zsemlével, zabkása almával, túró kekszel, melegszendvics, piritós túróval, mézzel, gyümölcssaláta kefírrel, tükörtojás, rántotta, sült hús rizzsel, krumpli sült hússal, sütött máj kenyérrel, rizseshús ilyenek ha marad vacsoráról, na meg attól függ, hogy hogy megyek suliba ha 12re kell menni akk nekem 10 a reggeli.
Szerintem a reggeli a legjobb étkezés. Mér egy ideje igyekszem minél jobban étkezni. Reggelire csirkemellet szoktam enni zöld salátával, paradicsommal, és zabpelyhes banánturmixot iszom.
Igyekszem elhagyni a hulladék ételeket, pl. fehér kenyér és társai, sima cukor (helyette xilitet használok).
Süti, vayg ami van ugye alap : kenyér, zsömle,kifli
arra rá: májkrém, szalámi ,kolbász vagy párizsi
aztán sajt
arra: paradicsom vagy paprika ami van
Embere válogatja.
Én sosem tudtam reggel enni.
Esetleg egy nagyon tejes kávé vagy tea belefér.
Aztán kb. mindenhol és minden helyről azt hallottam, hogy a reggeli mennyire fontos.
Jó, gondoltam megpróbálom.
Amikor rávettem magam a reggelire, kb. öklendeztem, és minden falatot úgy tömtem le a torkomon. (a legfinomabbakat is)
Semmi, de semmi változást nem éreztem fizikailag vagy szellemileg.
DE.
Hamarabb éhes lettem, így a nap folyamán valahogy sűrűbben ettem, és tök hamar felszedtem jó pár kg-ot.
RÖVIDEN:
A tested tudja, hogy mikor is mire van szüksége.
Ha éhes vagy akkor annak oka van.
Ha nem kívánod a kaját annak oka van.
Úgyhogy ez után visszatértem a saját életemhez, és sokkal jobban éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!