Evett már valaki Pink Magnumot?
Figyelt kérdés
szerintetek is olyan íze van, mintha valami olcsó alkoholaromát rossz fagyihoz kevertek volna vagy csak az enyém volt romlott?:D kb minden magnumot szeretek, de ettől konkrétan rosszul lettem.2013. máj. 2. 15:10
2/8 anonim válasza:
Nekem ízlett, de a Black Espresso jobban bejött.
3/8 anonim válasza:
Nekem is ízlett! Nekem jobban bejött a Pink mint a Black! Én nem szeretem annyira a kávés cuccokat és kávét sem szoktam inni!
A Pink-nek szerintem nincs annyira pezsgős íze. Alig lehet benne érezni. Amikor legelőszőr beleharaptam akkor egy leheletnyi pezsgő ízt éreztem, de azután semmi! De azért egyszer jó volt kipróbálni!
6/8 anonim válasza:
Nekem sem ízlett. Erjedt bor íze van... Viszont a Black nagyon finom!:)
7/8 anonim válasza:
nekem a pink izlett, meg nagyon tetszik a szine is :)
Blackbol vmi romlott jutott. Ki volt folyva belőle a krém és halálra volt fagyva, össze volt törve, a csoki meg nem olvadt csak mozsolódott. Szoval egy életre elment tőle a kedvem :/
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon ízlett a Pink és a Black is, nekem a Pinknek boros íze volt inkább, mint pezsgős :) amúgy minden Magnumot imádok ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!