Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van ki Mc'Donalds ba dolgozik?

Van ki Mc'Donalds ba dolgozik?

Figyelt kérdés

ott hogyan mennek az ételek??,szóval ha marad haza lehet hozni a maradékot?

És kb mennyit fizetnek?

és olcsóbb nektek a kaja??

és tudjátok hogyan készülnek?levannak fagyasztva a szendvicsek?

bocs a kérdésést de kiváncsivagyok, felis iratkoztam felvételre, meg akaja ott hogyan megy dologra is kiváncsi vagyok.

2009. szept. 27. 21:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kösznönm a hasznos tanácsokat:)
2009. szept. 28. 16:28
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen, kiváncsi vagyok igaz e az amit ismerösöm mondott hogy a sült krumplit először forró vizbe rakják utánna sütrik meg:)
2009. szept. 28. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Hát gondolom, ha össze van fagyva a zacskóban egy csomóvá, akkor nem lepődnék meg rajta, mivel van, hogy csak egy adag kell egyszerre pl, vagy én erre gondolok.
2009. szept. 28. 18:05
 14/18 A kérdező kommentje:
nem szerintem azért teszik foffó vizbe előtte hogy a belselye megföljön kicsit, és olajban ne kelljen sokáig sütni hogy puha maradjon a közepe. most csináltam és tényleg olyan. ha nem föztem volna kicsit meg előtte nemlenne még jó, és ilyen puha sem lenne a közepe. nincs kiszáradva mig olajban ha sokáig sütöm kiszárd. igy tényleg olyan.
2009. szept. 28. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

16:02-es vagyok, szia!

amikor oda mész dolgozni akkor oktató filmeket kell megnézned. Az egyik ilyen film a sültkrumpliról bemutatja, hogy hogyan is állitják elö azt a mélyfagyasztott, nagy müanyag zacskóból szétosztandó burgonyát amit aztán meg kell sütni a kellö hömérsékleten a kellö ideig. Igen, látható, hogy kissé megfözik és azután fagyasztják le. De hát nem igazán értem, hogy ezeket a dolgokat miért akarod tudni vagy hogy mennyit akarsz tudni? -merthogy igazából olyan információkat senki sem adhat ki ami az egyes termékek elkészitéséröl pontos adatokat közöl! Mindenki aláir egy titoktartási kötelezettségröl szóló papirt amikor belép egy ilyesmi intézmény köreibe és büntetöjogi felelösségénél fogva bárkit elöszedhetnek alkalom adtán....

2009. szept. 28. 18:43
 16/18 A kérdező kommentje:

köszi:) erre is kiváncsi voltam hogy alá kell e irni ilyen papirt vagy sem.

hány műszak van?

2009. szept. 28. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
újra a barátnős vagyok :) műszakról pontosat nem tudok, de barátnőm most lett állandós a mekibe és ő leginkább délelőtt van most már. amikor diákként volt arra írták be amire akarták...na a mekis titkokról annyit, hogy nálunk ha elfogy a big macbe a sali az Intersparba ugranak át...de más egyéb hiány terméknél is így van
2009. szept. 28. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
83%

18:43-as vok.

A titoktartásról annyit, hogy természetes beszerezni az InterSparbol akármit az étterem számára de nem fogja elárulni senki, hogy miböl hány uncia vagy dekagramm kell valamelyik termékbe!

3müszak van. Délelöttös reggel 6-tol, délutános 13:30-tól, éjszakás 22:30-tól. Ha más idöbeosztást kapsz az köztes beosztás. Rugalmasak, ha valami idöpont foglalt neked akkor arra nem osztanak be, de elötte szólni kell és minden hónapban van szabadnap kérelem is.

Még valami?

2009. szept. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!