Van még valahol Mo-on olyan hely az erdőben ahol találni igazi erdei gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 16:34
1/8 anonim válasza:
Hát a hegyekben nagyjából mindíg vannak. Szoktam is kajolni rendesen.
2/8 anonim válasza:
valahol az aggteleki nemzeti park körül túráztunk, mikor találtunk erdeiszamócákat, szóval vannak még ilyen helyek :) ugyanott egyszer a táborba visszafelé menet meg egy fél kosárlabdapálya nagyságú területen csak vadmálna-bokor volt, bár azokon már nem volt gyümölcs sajnos...
3/8 anonim válasza:
Nógrád megyében, Salgótarjánban rengeteg erdő van, tele finom erdei és mezei gyümölcsökkel. Ilyenkor már alig várjuk a gyerekekkel, hogy a dér "megcsípje" a kökényt és megyünk csemegézni. Felénk sok az erdei szamóca és még most is vannak a szederbokrokon zamatos szeder szemek. Hmmm... Aztán itt a bodza, csipke, galagonya.
4/8 anonim válasza:
Osztálykiránduláson(kb 20 éve) voltunk mi is Nógrád megyében Taron ott ettem szamócát.
5/8 anonim válasza:
Nem csak húsz éve, hanem most is sok van. Előbb el is felejtettem megemlíteni a vackort (vadkörtét) és a szelíd gesztenyét. Igazi kincsek ezek. Volt a környéken egy eperfa is, de azt már évek óta nem látogattuk meg, nem is tudom, hogy meg van-e még.
6/8 anonim válasza:
A hegyi erdőkben mindig találni vad szamócást, szőlőt, illetve egyéb erdei gyümölcsöket.
8/8 anonim válasza:
Békés megyében is van pár erdő, ahol lehet szedni szedret, szoktunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!