Hizlal a jégkrém?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert ezt a jégkrémet eszem és nem tudom hogy hízlal-e . [link] . Mert egy jégkrémet mire lenyel az ember elolvad a szájában és olyan mintha tejet inna nem?2013. ápr. 29. 15:33
1/12 acelsziv válasza:
nem az állag a lényeg, hanem az összetétel.
Tej, sok cukor az alap. Szerinted hizlal?
2/12 anonim válasza:
Szerinted, ha cukros tejet innál az nem hízlal? Na ez pont olyan.
3/12 anonim válasza:
Minden ilyen kérdés tökéletesen értelmetlen.
Tíz deka jégkrémben több a kalória, mint tíz deka répában. De hízni attól hízol, ha felesleges mennyiségű kalóriát viszel be. Más szóval, nem dolgozod le.
4/12 anonim válasza:
Én meg úgy tudom, hogy nagyon nagy a zsírtartalma, olvastam egyszer valahol, mert Én függő vagyok sajnos. Fagyi, jégkrém függő. Elképesztő mennyiséget tudok, vagy tudnék megenni.
5/12 anonim válasza:
"Mert egy jégkrémet mire lenyel az ember elolvad a szájában és olyan mintha tejet inna nem?" :DDD Szóval azt mondod, ha most berakom a turmixgépbe ezt az öt darab sült oldalast, fél tányér olajban sült krumplival, amit ebédre szándékoztam enni, és megiszom, akkor az nem fog hízlalni?
6/12 anonim válasza:
Ha mindennap megeszel egy kanállal ebből a jégkrémből, és aznap már semmi mást nem eszel az égvilágon, akkor nagyon hamar le fogsz fogyni. Ezek szerint akkor a jégkrém fogyaszt? Nem, csak nem ettél annyi kalóriát aznap, amennyire szükséged lett volna.
Ne próbáld ki. Jégkrém helyett meg inkább egyél gyümölcsöt, mert ez nagyon egészségtelen (persze néha belefér, de nem állandóan).
7/12 anonim válasza:
Igen! Mivel sok cukor van benne és az szénhidrát és sok sok kalória!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. máj. 5. 16:04
9/12 anonim válasza:
én a fogyókúrám mellett mindig ettem jégkrémet... de ha sportolsz mellé rendesen, akkor nem fog rád menni!!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. máj. 23. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!