Megeszitek a pizza szélét?
Figyelt kérdés
Egy csomó ismerősöm nem szereti, nem eszik meg, de én meg imádom, jobban mint a közepét. Ti?2009. szept. 26. 21:52
11/36 anonim válasza:
aha, nem dobom ki sose, elrágcsálom utána, ha kemény, akkor is.
de általában még ott...de utsó falatnak a közepét hagyom, aztán csomószor van, hogy pont a legjobb falat nem fér belém ... :D
13/36 anonim válasza:
miért ne enném meg?
az is a pizza része
14/36 anonim válasza:
hát,én megeszem,de akkor nem amikor nagyon száraz!
15/36 anonim válasza:
Csak a vékony tésztájú pizzák szélét eszem meg, a vastag széleket nem szeretem...
16/36 anonim válasza:
én nagyon szeretem, de csak a JÓ pizza szélét. ócsó zugpizzériákban nagyon el tudják cseszni, de vannak igazán jó helyek/szállítók, azoké nagyon rendben van.
van ilyen is, hogy sajttal töltött szél, asszem a pizza hutnál, de az már túlzás. finom, de akkor is túlzás. :)
17/36 anonim válasza:
Nagyon szeretem Hmmm... finom,ropogós.:D Mindig a pizza széle jelenti a "pihenőt" pizza evés közben xD mármint ugy értem ho eszem azt a megrakott cuccost aztán egy kis Hawaii a széle xD
18/36 anonim válasza:
Imádom...az a legjobb része!!! :)
20/36 anonim válasza:
Imádom!... :D
És pizzában is azt szeretem, ami vastagabb tésztájú, nagyon utálom a papírvékony pizzát, azon nincs mit enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!