Magyarországon árulják valahol a "mafroom" nevű gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
Egyiptomban kóstoltuk ezt a finom gyümölcsöt, de se előtte, se azóta nem hallottam róla. Ha valaki látta volna, de nem tudja a nevét, hát így néz ki:
2013. ápr. 26. 23:59
1/5 anonim válasza:
Kiwano névek keresd, de tán ha 1-2x láttam összesen életemben. Keresd meg a legnagyobb hiperek legnagyobb üzletét, ott tudom elképzelni, hogy legyen olyan széles választék a zöldségosztályon. Metroban a legesélyesebb, ha van kártyád.
Másik opció a különleges termékeket tartó zöldségesek, a Nagycsarnokban a "turistasor" közepe felé egy sarokbódé, van fűszerpolca is és elég nagy, ott próbáld meg, hátha tudnak neked hozatni. A Ferenc krt. Tűzoltó utcával szemben lévő részén is van egy ilyesmi zöldséges, tán még ott.
2/5 lencsefőzelék válasza:
Ez nagyon hasonlít a kaktuszfügére, amit a barcelonai piacon vettem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem majd akkor ezeken a helyeken. (Barcelona kivételével valószínűleg útbaejthetőek mostanában:)) Vicces, hogy nálunk kiwano a neve, ha azt vesszük, hogy potencianövelő hatású (legalábbis Egyiptomban annak tartják)..:D
2013. máj. 4. 01:43
5/5 Plants válasza:
Igen ez kiwano vagy más néven Afrikai vaduborka vagy még ismertebb nevén szarvas dinnye. (Elültettem a magjait a kertben, és termett is. De nem a kedvenc gyümölcsöm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!