Gyorsan! A tojásfehérjével mit csináljak, amíg nem használom fel?
Figyelt kérdés
Fél-1 napról lenne a szó, a sütemény megszilárdulásáig kell várnom amíg a felvert habot rátehetem.
Tegyem be hűtőbe addig? Fel lehet verni még úgy, hogy hideg?
Múltkor szobahőmérsékleten hagytam fél napig és amikor elkezdtem keverni, nem tudott kemény lenni, csak kihabosodott.
2013. ápr. 26. 14:43
1/7 anonim válasza:
Hűtőbe tedd. Fel lehet verni hidegen is.
2/7 A kérdező kommentje:
Biztos? a mostanit nem szabadna elrontanom :S :)
2013. ápr. 26. 14:55
3/7 anonim válasza:
Én is csináltam már így sütit :)
Nyugodtan tedd hűtőbe, és holnap sima ügy lesz felverni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. ápr. 26. 15:09
5/7 anonim válasza:
A tojásfehérjét CSAK akkor lehet keményre verni, ha hideg. Ha melegen próbálod, akkor nem verődik fel elég keményre.
6/7 anonim válasza:
Sőt, akárcsak a tejszín nagyon lehűtve sokkal könnyebben verődik fel és keményebb is lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez volt múltkor a bibi!!:DD
Nagyon szépen köszönöm, ezt megjegyzem!
2013. ápr. 26. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!