Miért adtak a kávémhoz, szódát vagy vizet? , láttam hogy valami víz volt mellé téve kis kiöntő csuporba:D
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 18:16
1/12 anonim válasza:
A sajat tudatlansagodnak orulsz? :)
2/12 anonim válasza:
Hallottam hogy egy erősebb kávé mellé szokás ilyet adni mert könnyebben megszomjazik az ember és utána jól esik a víz. De igazából én sem tudom a lényegét, nem nagyon kávézok ilyen kávézókba mert az nem az én stílusom meg én útközbe munkába menet beugrok a boltba meg a pékségbe megveszem a napi kajámat mellé egy automatás kávét, mire kiérek az autóhoz lehúzom és már megyek is munkába.
3/12 anonim válasza:
Miért olyan nagy a tudatlanság ha valaki ezt nem tudja?
4/12 anonim válasza:
Nem nagy, de a kis tudatlansag sem vicces.
Kiseroviznek hivjak es hogy miert adjak azt mar leirtak.
5/12 anonim válasza:
A kávé vizet vesz el a szervezettől, és ezt hivatott pótolni.
6/12 anonim válasza:
Mert te mindent tudsz! Akkor mondd meg a Golden Gate híd 110km/h-s szélben pontosan hány m-t leng ki?
7/12 anonim válasza:
Jobb cukrászdában a fagylalt mellé is adnak egy pohár vizet.
8/12 anonim válasza:
Én vendéglátós vagyok. Ezt már így is tanultuk, a kávé mellé mindig vinni kell egy kis pohár vizet. Leginkább egészségügyi okok miatt. A kávé után elfogyasztott víz "felhígítja" a gyomorba került koffeint, és ezáltal segíti a gyorsabb felszívódását. A másik oka pedig, hogy a víz elvegye a kávé okozta erős szagot.
9/12 anonim válasza:
Jobb helyeken így szokás. Van egy másik egészségügyi hatása is. A kávé erősen savasítja a szervezetet. Ahhoz, hogy helyreálljon a PH egyensúly, kb.9-10-szer annyi vizet kell utána elfogyasztni. Vagyis általában egy pohárral.
10/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:)
2013. ápr. 22. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!