Sehol se lehet már kapni magyar országon mountain dew-ot?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 23:58
1/8 anonim válasza:
Minden második éjjel-nappaliban és diszkontban van.
3/8 A kérdező kommentje:
Az tök jó mert én már 6 éve nem találok sehol sem mivel le álltak a gyártás és forgalmazásával. De ha te tudsz(tudtok)pest közelében ahol biztosan lehet ma is kapni az érdekelne.
2013. ápr. 22. 08:29
4/8 anonim válasza:
Kolosy tér mellett a koreai élelmiszerdiszkontban, a Lajos utcai Roni ABC 0-24-ben (Pastrami mellett) ill. szintén Roni ABC a Bécsi út elején, ezekben mind láttam az elmúlt pár hétben.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi
2013. ápr. 22. 13:42
6/8 anonim válasza:
Én sem látok egy ideje, viszont újabban megint megjelent a Dr. Pepper és a 7Up
7/8 anonim válasza:
Sajnos kevés helyen! Bp-en biztos kapsz! Ázsia Center-ben nézz körül és a British Store honlapon is lehet rendelni. Meg más külföldi italos-kajás webáruházban.
8/8 A kérdező kommentje:
egész nap az ázsia centrebe voltam és kerestem de már nem találtam sehol se persze olyanok voltak hogy sprite light meg vaniliás kola meg minden tea de ami nekem kellene az nincsen.
2013. máj. 2. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!