Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti a hamburger huspogácsát...

Ti a hamburger huspogácsát hogy csináljátok sertés husból?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Sertésböl sehogy : Marhábol szoktam :

A darált marha húshoz karemmelizált hagymát keverek só ,bors ,kevés füstölt BBQ port össze gyurom formázom ,és serpenyőben kisütöm ..

2013. ápr. 17. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap csináltam,ír darált marhahúsból,csak raktam bele egy csipet darált hagymát,sót,borsót,mustárt,2 tojást,kevés zsemlemorzsát, összegyúrtam és a húspogácsákat formáztam belőle és grillen megsütöttem.

Annyi hogy csak akkor szabad megfordítana ha egyik oldala elkészült már különben kisül belőle a finom zsiradék.

Nagyon finom lett.

Sertésből szerintem ez nem jó.

2013. ápr. 17. 15:00
 3/7 anonim válasza:

Én eddig ezt csináltam meg 1 szer mert volt itthon darált sertés :P

[link]

2013. ápr. 17. 15:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszike!:)
2013. ápr. 17. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyan úgy mint marhából!

A darált sertés húshoz teszek egy kis sót és borsot jól összekeverem, összenyomkodom és húspogácsákat csinálok belőle majd kisütöm őket.

2013. ápr. 17. 15:21
 6/7 A kérdező kommentje:
De akkor te sem teszel hozzá tojást kedves utolsó!?nem fog szétesni?
2013. ápr. 17. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem teszek hozzá! Nem fog szétesni! A marhahúspogácsákhoz sem szoktam tojást tenni és azok sem esnek szét!
2013. ápr. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!