Egy átlagos család mennyiszer eszik húst a héten? Nálatok hányszor van, és általában milyen?
Hát nálunk úgy van, hogy vasárnap és hétfőn husos leves van, vasárnap tepsis csirke krumplival, hétfőn pedig vmi egyszerű a leves után.
Kedden és szerdán főzelék van hozzá pörkölt vagy fasírt. Csütörtökön rakottvmi ami darált sertéshúsból van.
Pénteken egytálétel de van benne szalonna, virsli vagy kolbász. Szombaton pedig amit kérünk hal rizzsel vagy maradékok stb
Szóval így kb mindennap eszünk húst jó nem azzal lakunk jól de eszünk.
Főleg csirkecomb, csirkemell. Sűrűn darálthús ami sertés, hétvégi levesbe kacsa vagy pulyka kerül. Halat ritkán eszünk, májat is. Vadat nem eszünk.
Gyerekkoromban hetente egyszer volt (csirke), plusz felvágott, ünnepekkor disznó, néha marha. Ez eléggé kiborított egy idő után, akkor lettem szigorúan vega egy ideig... 20 évig évi párszor ettem húst (halat vagy vadat, esetleg házit, ha hozzájutottam), mostanság havi egyszer, valami finom, zsíros halat.
A kedvenc húsaim a házi disznó és a lazac, szárnyast semmiképp, soha.
Nem tudom ki pontozta le, de legen ez a legnagyobb öröme az életben :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!