Kölnbe milyen árak vannak, édesség, üdítő, apróságok?
Mint máshol Németországban: lidl, aldi annyi mint otthon (vagy inkább olcsóbb, de komolyan), friss pékárú kicsit drágább, mint nálunk, de nem vészesen (teszem azt, 20-30 cent egy friss zsemle, tehát 60-90 ft, de az magos, ropogós, teljes kiőrlésű, minőségi is), egy fél kilós kenyér 1-2 euró, édességek...egy fánk pékségben mondjuk 2 euró vagy 2.5, szendvics szintén, de lehet 3.5 is, üdítő ha a fentebb említett boltokban veszed akkor normál ára van...
Ha nem akarsz horribilis összegeket kidobni, akkor kerüld a reál és hasonló nagyáruházakat, ott a kétszeresét is kifizetheted mindennek, a lidl, aldi tényleg a legolcsóbb (és minőségben is megfelelő). A pékségekben általában egyforma árak uralkodnak, bár a backwerk "iss frischer" pékségek általában a legolcsóbbak, és szerintem finomak is (nem tudom kölnben konkrétan van-e, de mivel hatalmas város, sejtem hogy igen).
Ha édességet akarsz venni annyit tudok tanácsolni hogy pékségben tedd vagy boltban, és ne cukrászdában, mert ott nem akarod tudni milyen árak uralkodnak :)
Németo.-ban élek, igaz a déli részén, úgy átlagban ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!