Lányok! Szeretitek a milka csokit?
Imádom! Mondjuk én szinte minden csokit szeretek. :D Étcsokit is, tejcsokit is, fehéret is... Nyami. :)
Milkában mindent szeretek, de különösen szeretem a:
noisetti-t, most ízlik nagyon a karamellás is (érdekes, mert a karamellát amúgy nem szeretem, de így csokiban nagyon finom, hasonlít a Marshoz), a "simát", az epreset, a kekszeset, mogyorósat, happy cow-t, csokoládé habkrémest, Milkinist, Triolade-t.
Ha nem táblás, akkor szeretem a waffelinit, a karamelles és mogyorós drazsékat.
A kekszeikből a ChocoBiscuit-et és ChocoCookie-t.
Évről évre rosszabb.
Ha épp megjelenik valami újféle, akkor abból veszek egy táblát mindig, de általában csak kb 2 kockát eszek meg, a maradékot a többiek eszik meg.
Én már azon a szinten vagyok, hogy inkább eszem a Lidl sajátmárkás Bellaromját, és az Aldi Choceur-ját (bár a Lidl-s finomabb, Choceurból a fehércsokis kókuszos az, ami isteni, Bellaromból meg a mandulás)
Egyébként nagy kedvencem a Lindt, de itthon csak nagyon kevés fajtát lehet belőle kapni, úgyhogy ha megyek olyan helyre, ahol nagy belőle a választék, akkor mindig beraktározok. Lidl-ben mandulás Bellaromból szintúgy.
Milkából régen a mogyorós-mazsolás és a kekszes volt a kedvencem. Ezeket még most is elviselem, + az oreo-s nem rossz.
Ami tényleg finom tőlük, az a Champiolade (ilyen focis csoki, nem biztos, hogy jól írtam le a nevét), de ezt csak időszakosan lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!