Hogyan lehet a kristálygombát (a darabkákat) szaporítani?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy kicsit egy pici üvegbe. Az alján vannak a darabkák, a tetején valami kicsit zavaros lé. Ebből hogy lesz nekem több?
Tehát hova tegyem? Vagy mit tegyek hozzá?
Vízzel pl. felhígítom?
Csak a levét lehet fogyasztani vagy azokat a zselés kis részeket is?
2013. ápr. 10. 00:03
1/2 anonim válasza:
Tedd át egy nagyobb üvegbe, mondjuk befőttesbe. Kell bele víz, meg pár szem mazsola. 3-4 naponta le kell szűrni róla a vizet (azt kell meginni, a zselés cuccot ne edd meg, az a gomba), és pótolni. Nem árthat, ha új mazsolákat dobálsz bele. Ennyi a dolgod, majd elkezdenek gyarapodni. Arra készülj fel, hogy igen sajátságos szaga van :D A lakótársam issza, én csak szagolom, de néha rosszul vagyok tőle... :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. ápr. 10. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!