Hol lehet kapni "lapos" rágót?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki emlékszik, pár éve még lehetett kapni olyan rágót amibe hosszúkás lapok vannak (wrigley's,stb).Mostmár viszont sehol sem látok ilyet.Nem tudjátok hol lehet kapni?2013. ápr. 1. 02:16
2/14 anonim válasza:
Hú, egy csomóféle rágó eltűnt a hazai piacról, többek között ezek is, pedig nagyon szerettem őket, szerintem sokkal jobbak voltak, mint a kis párnásak.
Néha talán látni még, bár nekem sosem sikerül "elcsípni". :(
3/14 anonim válasza:
Nagyobb helyeken kapni,csak gyerekeknek való csomagolásban és ízben.van felnőtteknek is,kisebb lapocskák dobozban,de azokban több íz van rétegelve.
4/14 anonim válasza:
Pénteken az Auchanban volt, ott a pénztáraknál
5/14 anonim válasza:
Én utoljára Amerikában láttam azokat, amiket régen itt is lehetett kapni, és nagyon szerettem. Itthon már nem. :(
6/14 anonim válasza:
Nálunk van egy dohánybolt,ahol nasit,parfümöt,bizsut,stb. árulnak.Ott van ilyen rágó is.
7/14 anonim válasza:
Szlovákiában szinte minden boltban kapni még. Wrigleys, meg a hasonlókat még mindig vannak.
8/14 anonim válasza:
Itt Kiszomboron van egy zöldséges, annál mindig van :)
10/14 anonim válasza:
nálunk a cba-ban van.(BP. X.ker)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!