Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki éhes? :D:DD Kértek a...

Ki éhes? :D:DD Kértek a pizzámból?

Figyelt kérdés

egyik fele kukoricás, a másik gomba,hagyma,kukorica.

csak mert jószívű vagyok.

2013. márc. 30. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jó étvágyat a pizzához. Én inkább a most sülő kalácsot meózom le kb 10 perc múlva :)
2013. márc. 30. 18:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Koszi,de a don peppe pizzakert nem vagyok oda se a gombaert.. na meg husos pizza a favoritom egy fele pizzeriatol,ok csinaljak meg legjobban :))
2013. márc. 30. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Én kérnék mert szédülök már az éhségtől:(

Anyuék elmentek még hétfőn kikapcsolódni szállodába apával, mert házzasági évforduló is van, és csak holnap jönnek haza, minden értéket/pénzt elvittek magukkal, elfelejtették, hogy szerdán vége a sulinak, így a koliból haza kell jönnöm, szerdán délután meg felhívtak, hogy akkor jövök péntek délután haza, szombatra meg vasárnapra van még egy egy adag étel a hütőbe, meg egy lekvár 4db zsömlével meg kis vajjal reggelire, meg fél liter tej hozzá, és akkor majd hétfőn már jönnek, csak hát direkt mondtam vasránmap hogy akkor szerdán már jövök haza mert nincs suli, de úgy látszik elfelejtették, én meg nem akartam mondani, hogy hát én már itthon vagyok, ami volt étel azt már szerda délután, csütörtökön meg pénteken megettem, tegnapra még maradt reggelire fél zsemle lekvárral, de ennyi nincs több étel, tök üres a fagyasztó mert azt lekapcsolták-előtte megcsináltam mindent belőle, egyedül a hűtő ment a kaják miatt, kenyeret nem vettek direkt, tejet meg ilyeneket se, volt itthon 2 üveg csalamádé, de azt magában nem bírom megenni mert marja a gyomrom, lekvár van itthon 2 üveggel de azt se tudom megenni magában mert az egekbe megy a vércukrom és akkor nagyon szédülök meg homályosan látok(amúgy is kell rá figyelnem) szóval én elfogadnám tőled a pizzád:)

Kellemes húsvéti ünnepeket.

2013. márc. 31. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Atyaúristen ! Nem szeretném minősíteni a szüleidet, biztosan fontos nekik a az évforduló, de a gyerekünknél fontosabb nem lehet semmi !!!

Nagyi, vagy nagynéni, keresztmama, nincs, akihez elmennél ebédre, vacsorára?

Én szívemből segítenék, de ez mégiscsak a net, és virtuálisan nem lehet jóllakni...

keress ismerősöket, barátokat. úgy is szar az idő, szerintem mindenki otthon van, kivéve a Te szüleidet...

2013. márc. 31. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a segítő szándékod!

Messze lakik tőlünk a nagymamámék, majd csak holnap megyünk őket meglátogatni, nem is lenne rá pénzem, hogy felüljek a távolsági buszra, mert csak bkv bérletem van, meg nagyon messze is laknak tőlünk. Barátaim is mind hazamentek már, akik kollégisták ők is hazautaztak a szüleikhez az ünnepekre, szomszádaink sincsenek itthon, mert ők meg most költöztek ide, friss házasok és ők is hazamentek. Egyedül vagyok itthon, testvérem nincsen, pénzem sincs, meg hát közért sem lenne nyitva, igazából az a baj, hogy minden pénzt levittek magukkal, még a zsebpénzem is, így szokták, hogy ha betörnének, akkor se találjanak pénzt, mert akkor meg nem maradna a hónapra. Igazából nem hibáztatom őket, mert sokat dolgoznak, és örülnek, hogy most elmehettek, meg tényleg olyan ritka, ha hét közben jönnék haza, ha szünet van, vagy ha beteg vagyok, de az is ritka. Mindegy holnapra tuti, hogy hoznak egy csomó kaját, délelött beszéltem velük, mondták, hogy hoznak sonkát, tojást meg mindenféle finomságot reggelire, utána meg megyünk mamámékhoz ott is lesz rengeteg kaja:D Már kezdek hozzászokni az éhséghez, ennyi vizet még sosem ittam, mint ma meg tegnap:D

2013. márc. 31. 13:45
 16/16 A kérdező kommentje:
ez nagyon durva..! ha tudnék segítenék neked..
2013. márc. 31. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!