Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ettél már meg valamilyen bogarat?

Ettél már meg valamilyen bogarat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
minden ember álmában nyel le vmit mondjuk pókot biztos... am csak muslinca repült már a számba kerékpározás közben
2009. szept. 19. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Motorozás közben már min egy fél botanikuskert lement. Szerencsére csípős még nem, az biztos fájna. Méhe egyszer pont a fülkagylómba olyan 70-es tempónál, mintha fülre adtak volna egy sallert, tiszta piros lett mire hazaértem, aztán kiszedtem a fullánkot... Különben a darazsakat pl szeretem, legalább szépek, jó korán sikerült megcsípetnem magam, de nem is vok allergiás rá.

Szöcskét meg olajban pirítva a legjobb, fél Ázsia komoly gasztronómiai része.

2009. szept. 19. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Thaiföldön mindennapi csemege az olajban sült rovar. Mi is ettünk ottlétünk alatt. Néhányra ráismertem /pld. szöcske/, másokra nem. Állítólag magas fehérje forrás.
2009. szept. 19. 14:04
 14/15 anonim válasza:
Bear Grills biztosan :)
2010. jún. 1. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Muslicát, és egyéb apró repülő dolgokat biciklizés közben. Poloskát málnával, kukacot cseresznyével. A szemembe is nagyon szeretnek belemenni. Egyszer meg elütöttem egy darazsat, szintén biciklizés közben, és végső erejével még sikerül a felső ajkamat jól megcsípnie. Úgy néztem ki, mint aki szilikonnal tölti fel.
2010. jún. 22. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!