Borból hogyan tudom teljes mértékben eltávolítani az alkoholt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 18:43
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig kell forralni?
2013. márc. 27. 18:56
3/6 anonim válasza:
biztos, hogy a forralás jó módszer? engem a karácsonyi vásáros forralt bor is meg szokott ütni :)
4/6 A kérdező kommentje:
Szappanhoz lenne alapanyag, ha nem megy ki belőle minden alkohol, olyan kémiai reakció lesz a lúggal, hogy meg is sérülhetek (felrobban). Ezért lenne fontos, hogy biztosan eltűntessek belőle minden alkoholt.
2013. márc. 27. 20:11
5/6 Phoney válasza:
Valószínűleg nem tudod teljesen kiforralni belőle, mivel alkohol-víz keverékben az alkohol nem a rendes forráspontján forr, hanem minél kevesebb van belőle, annál közelebb a 100 fokhoz. Tehát várhatóan lesz egy nagyon kicsi maradék, ami csak a vízzel együtt hajlandó elforrni, de ez 1% alatti lehet.
19:17:
A forralt bort nem forralják, csak annyira, hogy egyszer megpezsdüljön benne az alkohol.
6/6 anonim válasza:
köszi :) akkor a neve kicsit csalóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!