Miben különbözik a kakaós tortabevonó és a táblacsoki? (Ízben, összetevőkben, árban? )
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 15:38
2/3 anonim válasza:
EAN: 7622300269852
VTSZ: 1806
Egyéb tudnivalók: Katica Tortabevonó 60g tejcsokoládé
Összetevők: cukor, zsíros tejpor, kakaómassza, kakaóvaj, növényi zsírok, tejsavópor, tejzsír, emulgeálószerek (szójalecitin, E476), aroma. Tejcsokoládéban szárazanyag legalább 25%. Kakaóvajhoz adott növényi zsírt tartalmaz.Tartalmaz tejet, szóját. Tatalmazhat nyomokban földimogyorót, dióféléket és búzafehérjét.
Milka tejcsokoládé: Alpesi tejcsokoládé. Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, kakaómassza, tejsavópor, tejzsír, mogyorómassza, emulgeálószer, aroma. Kakaó szárazanyag legalább 30%, tej szárazanyag legalább 30 %.
3/3 anonim válasza:
A tortabevonóban van növényi olaj.A normális csokiban nincs.Ez a legfőbb különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!