Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kerül a csokiba kukac?

LePeDő kérdése:

Hogy kerül a csokiba kukac?

Figyelt kérdés
Hogyan kerül azokba a csokikba kukac, amiket még fel sem bontottunk és teljesen be vannak zárva? A csoki valamiképpen áttranszformálódik kukaccá?

#csokoládé #kukac #csokikukac
2013. márc. 24. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Ne haragudj, de nem világos a kérdésed. Olat hallottam, hogy a csokiban valószínűleg van rágcsálószőr, mert a kakaót nem valami higiénikus helyiségben tároljak, meg hogy bejutnak az egerek stb stb. De az, hogy a kukac befigyel olyanról nem hallottam.
2013. márc. 24. 18:13
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem rossz kérdés, egyszer velem is előfordult, de ilyen mélyen nem gondolkodtam el rajta.

A liszt és hasonlók esetében gondoltam arra, hogy mint egyes játékokban a szörnyek, vagy akár a játékosok, spontán spawn-olódnak (nem tudom, hogyan írjam magyarul).

2013. márc. 24. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Én vettem már egyszer csokit, amiben voltak kukacok. Gusztustalan látvány volt...

De fogalmam sincs hogyan kerültek bele.

Ahol én vettem az egy kis bolt volt. Sajnos sok "romlott" dolgot árultak... Azóta már régen bezárt. A csoki szavatossági ideje is biztosan jó rég le volt járva...

2013. márc. 24. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Az valami speciális termék lehet.
2013. márc. 24. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

"Ne haragudj, de nem világos a kérdésed. Olat hallottam, hogy a csokiban valószínűleg van rágcsálószőr, mert a kakaót nem valami higiénikus helyiségben tároljak, meg hogy bejutnak az egerek stb stb. De az, hogy a kukac befigyel olyanról nem hallottam."

nem egészen ugy kerül a patkány szőr a csokiba ahogy remélnéd :) ugyanis direkt rakják bele

nah nem arra kel gondolni hogy komplett patkány szőr van a csokiban, hanem a patkányszőréből kivonnak kémiailag egy anyagot és azt rakják a csokiba.

hasonlóképpen van hódürülék a kajában meg fűrészpor, és egy bizonyos levéltetű (az speciel a piros színezék)

2013. márc. 24. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A csomagolóüzemben rakhatta be petéit a csokoládéba az élelmiszermoly.Nem kell ahhoz lejárni a szavatosságnak!Nyugodtan meg lehet enni a csokit, már amit a kukac meghagyott.
2013. márc. 24. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Egyszer én is találtam kukacot egész mogyorós csokiban.Úgy ahogy volt kidobtam.

Akkoriban azt hittem a mogyoró volt a hibás.

2013. márc. 24. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
#5.Én amit leírtam azt olvastam valahol régebben. Köszi a felvilgosítást, így mostmár világos:)
2013. márc. 24. 19:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így azért már letisztult a kép :D
2013. márc. 24. 19:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet benne kukac. A mogyorósban meg főleg. A mogyoró miatt!
2013. márc. 24. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!