Hogy kerül a csokiba kukac?
Nem rossz kérdés, egyszer velem is előfordult, de ilyen mélyen nem gondolkodtam el rajta.
A liszt és hasonlók esetében gondoltam arra, hogy mint egyes játékokban a szörnyek, vagy akár a játékosok, spontán spawn-olódnak (nem tudom, hogyan írjam magyarul).
Én vettem már egyszer csokit, amiben voltak kukacok. Gusztustalan látvány volt...
De fogalmam sincs hogyan kerültek bele.
Ahol én vettem az egy kis bolt volt. Sajnos sok "romlott" dolgot árultak... Azóta már régen bezárt. A csoki szavatossági ideje is biztosan jó rég le volt járva...
"Ne haragudj, de nem világos a kérdésed. Olat hallottam, hogy a csokiban valószínűleg van rágcsálószőr, mert a kakaót nem valami higiénikus helyiségben tároljak, meg hogy bejutnak az egerek stb stb. De az, hogy a kukac befigyel olyanról nem hallottam."
nem egészen ugy kerül a patkány szőr a csokiba ahogy remélnéd :) ugyanis direkt rakják bele
nah nem arra kel gondolni hogy komplett patkány szőr van a csokiban, hanem a patkányszőréből kivonnak kémiailag egy anyagot és azt rakják a csokiba.
hasonlóképpen van hódürülék a kajában meg fűrészpor, és egy bizonyos levéltetű (az speciel a piros színezék)
Egyszer én is találtam kukacot egész mogyorós csokiban.Úgy ahogy volt kidobtam.
Akkoriban azt hittem a mogyoró volt a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!