Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy az ételfutár cégek...

Igaz, hogy az ételfutár cégek többnyire több hetes alapanyagot használnak fel?

Figyelt kérdés
konkrétan a teletálról hallottam ezt.. két hétig hűtőben érlelt nyers csirkemell, krumplipüréporból készült krumplipüré, tartósítószerrel telenyomott egyéb adalékok...remélem nem igaz, mert én már évek óta tőlük rendelek és még sokáig szeretnék élni
2013. márc. 23. 15:15
 1/5 intrepid ***** válasza:
75%
Attól függ, kitől hallottad. Még az sem garancia hogy igaz, ha ott dolgozó mondta, mert lehet, csak valamiért elégedetlen a főnökével. Mindamellett a tömeges étkeztetésben vannak ilyen dolgok. Én nem enném a kajájukat, az biztos. És most nem az általad említett cégről beszélek, hanem csak általában.
2013. márc. 23. 15:36
 2/5 anonim válasza:
75%
Szerintem válts, én pár éve vegafutártól rendelek és igen-igen jó. És tudtommal nagyon jó minőségű.
2013. márc. 23. 16:17
 3/5 anonim válasza:
Ha mindenképpen hús kell, én az Egészségkonyhát ajánlom, az is nagyon jó véleményem szerint.
2013. márc. 23. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:
eddig nagyon ízlett minden, amit rendeltem tőlük, abszolút nem éreztem, hogy valamelyik alapanyag nem lenne friss, vagy ilyesmi... az a baj, hogy szívesen ennék én is minőségi kaját, de sajna nem futja többre..:(
2013. márc. 23. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy ott spórolnak, ahol lehet. pl. nagyon sok étteremben felhasználják az előző napi maradékot (pörköltből gulyás leves, stb). Az ember észre sem veszi, mert finom..

Aztán vannak egyéb trükkök: az állott, már necces húst átmossák ecetes vízzel. Ha pl. nagyon fűszeres egy étel, gyanakodhatsz, hogy a hús már nem volt friss (főleg a bors veszi el a szagát). Igen, az viszont teljesen biztos, hogy a krumlipürét porból készítik el. Ha a levesben szabályos, feltűnően egyformára vágott zöldségek vannak, az fagyasztott, nem friss. És még nagyon sok dolog van, amivel lehet spórolni - és hidd el, spórolnak is.

2013. márc. 24. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!