Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet venni Budapesten...

Hol lehet venni Budapesten Frugo uditot?

Figyelt kérdés
uzletek kellenenek,ahol kis mennyiseget is tudok venni
2013. márc. 16. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Frugot már évek óta nem lehet kapni itthon!
2013. márc. 17. 23:25
 2/6 A kérdező kommentje:
unokaocsem logisztikuiskent dolgozott egy magyar cegnel...es frugot szallitattak ki magyar boltokba....
2013. márc. 20. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt lehet kapni, pont ma találtam rá! Bár ez a cég Debrecenben van, de lehet tőlük neten rendelni szállítással:

[link]

2013. márc. 20. 20:29
 4/6 A kérdező kommentje:
zsir koszi...Angliaban talaltam ra eme nemes nedure :DDD de hamar haza megyek jo volna iszogatni :3
2013. márc. 20. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Régebben itthon is lehetett kapni boltokban. De jó pár éve már egyik boltban sem lehet kapni.

Csak így lehet rendelni neten.

2013. márc. 21. 10:52
 6/6 A kérdező kommentje:
mellekesen talaltam egy boltot a Moriczon ahol 180 Ftert aruljak...szoval meg letezik,a 4-6os vonalan van egy ejjel nappali bolt szeruseg...ha jol remlik cba...fhu nagyon reg jartam mar arra...de meg biztos van :)
2013. aug. 12. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!